Zaterdagmiddag 11 december is het weer zover: protestantse wijkgemeente Diependaal en Vitamine G organiseren een nieuwe editie van A Taste of Christmas. Vanwege Covid-19 (ook) dit jaar geen Kerstmarkt in de kerk, maar wel een drive-cycle-walk-thru give-away op het grasveldje bij de Kolhornseweg op de kruising met de Eikbosserweg en de Eikenlaan.

Kerstpakketje
Iedereen die daar op zaterdag 11 december tussen 14.00 en 17.00 uur langs onze tent komt, ontvangt er iets lekkers én een leuk, verrassend, creatief kerstpakketje. En wie meedoet met de prijsvraag, maakt kans op een extra prijs. Kom gezellig langs met de auto, fiets of lopend en ga vervolgens thuis aan de slag met wat u/jij in het pakketje vindt. Leuk voor volwassenen én kinderen! Op = op.

Als organisatie zijn we heel blij dat we ook dit jaar weer van start kunnen met A Taste of Christmas. Vorig jaar vanwege Covid-19 online – Weet u/je het nog? De Zandprinses met haar online workshop in de middag en ’s avonds muziek, een verhaal en een quiz? – en nu op deze manier. We zijn niet voor één gat te vangen, en met elkaar kunnen we ook op deze manier het Licht van Kerst verspreiden!

Kom naar onze tent op 11 december, u/jij bent van harte uitgenodigd!

Vragen of behoefte aan meer informatie: kijk op www.atasteofchristmas.nl en/of stuur een e-mail naar info@atasteofchristmas.nl. Een van de organisatoren neemt dan contact met u op.

WWW.ATASTEOFCHRISTMAS.NL
Organisatie, mede mogelijk gemaakt door de Protestantse gemeente Hilversum