Op zaterdag 12 december vindt het online kerstevenement ‘A taste of Christmas’ plaats, georganiseerd door wijkgemeente Diependaal en Vitamine G.

Jeugd
Van 15.00 tot 16.00 uur richt het evenement zich op kinderen en tieners met een onvergetelijk visueel schouwspel. De Zandprinses vertelt op betoverende wijze met zand en licht het verhaal van de geboorte van Jezus.
Geef je vóór 7 december op via www.atasteofchristmas.nl. Je krijgt dan je gratis tickets en een goedgevulde goodiebag thuisgestuurd.

Kinderevenement in de Regenboogkerk
Daarnaast kun je je ook aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-a-taste-of-christmas-in-de-regenboogkerk-131104630479 om samen met maximaal 30 kinderen en onder leiding van Heleen Weimar en Jessica Rebel dit evenement in de Regenboogkerk te beleven. Vergeet dan niet je goodiebag mee te nemen! Het belooft een mooi avontuur te worden, waarvoor je ook vrienden of buurkinderen kunt uitnodigen om mee te doen. Zij moeten zich dan wel opgeven. Ouders blijven thuis in verband met corona.

Kerstshow
Van 20.30 tot 21.30 uur is er voor alle leeftijden een gezellige online kerstshow waaraan je vanuit huis kunt deelnemen. Doe mee met de quiz – en win de prijs! – luister naar mooie muziek van de band ‘Home’ en laat je meenemen in het kerstverhaal. Geef je vóór 7 december op via www.atasteofchristmas.nl en je ontvangt je gratis ticket met gevulde ‘goodiebag’ met daarin alles wat je nodig hebt om mee te doen.

Tot 12 december online!