Beste gemeenteleden,

Na een relatieve radiostilte informeren wij jullie nu weer graag over de voortgang van de beroepingscommissie.

Om uw geheugen nog even op te frissen: eind mei bedankte helaas de kandidaat die wij als commissie zeer geschikt vonden en hadden willen voordragen aan de kerkenraad. Het was natuurlijk ‘even slikken’, maar wij zijn snel vol goede moed en met vertrouwen verdergegaan met onze zoektocht naar een geschikte predikant voor onze gemeente.

Jacqueline Overhage kon het commissiewerk helaas niet meer combineren met haar veeleisende nieuwe baan. Gelukkig hebben we in Reind van Olst opnieuw een jeugdig lid voor onze commissie gevonden.

Begin juni hebben we de advertentie voor een nieuwe predikant voor onze Regenboogkerk opnieuw in de diverse media geplaatst en hebben dit keer ook in dagblad Trouw geadverteerd. Dit heeft een aantal interessante reacties opgeleverd. We hebben ervoor gekozen met één kandidaat in gesprek te gaan. De gesprekken met deze enthousiaste en begaafde persoon verlopen tot nog toe positief en we hopen jullie de komende maanden over nieuwe ontwikkelingen te kunnen berichten.

We rekenen op jullie meeleven en wensen iedereen, thuisblijvers, vakantiegangers en terugkeerders een hele mooie zomertijd toe!

Tot ziens en zonnige groet,
de beroepingscommissie