Nog tot 9 oktober is het mogelijk de wereldtuinbouwtentoonstelling, die eens per 10 jaar plaatsvindt, te bezoeken in Almere. Op de Floriade krijgt u onder meer informatie over manieren waarop we in de toekomst duurzaam kunnen wonen, ons voedsel verbouwen, klimaatveranderingen kunnen tegengaan en genieten van de schoonheid van de schepping.

Fruitful city
Ook de kerken zijn aanwezig met een ‘Fruitful City’, waarin u een Tiny Church vindt, een labyrint, planten met Bijbelse namen en twaalf kunstwerken met als thema de Vruchten van de Geest. Dit is het jaarthema van de Protestantse Gemeente Hilversum.

Op woensdag 10 augustus 2022 gaan Henk-Jan en Sophia Rebel D.V. de Floriade bezoeken en nodigen u uit aan te sluiten.

Kaarten zijn eenvoudig te bestellen via www.floriade.com. Kosten €35,00 inclusief een enkele rit met de kabelbaan. Daar komt bij de tegelijkertijd bestelde rit met de shuttlebus: €5,00 voor een retourtje.
Wij hebben een aankomsttijd geregistreerd tussen 10.00 en 11.00 uur.
Vertrek Station Hilversum Centraal: de trein van 09.13 uur, spoor 4. Aankomst Station Almere Centrum: 09.38 uur, spoor 2.

De shuttlebus staat klaar bij het bus-plein en de eerste vertrekt om 09.45 uur naar het Floriade-park. Dan kunnen we samen eerst naar de Tiny Church gaan op het Groene Eiland. Daarna kan iedereen zelf een route bepalen, er is zoveel te zien. Informatie over de spirituele route die we met gemeenteleden van de Regenboogkerk zouden kunnen gaan lopen vindt u op www.fruitfulcity.nl.

We kunnen afspreken dat we weer samen terugreizen naar Hilversum. Vertrek Shuttlebus naar station Almere Centrum ongeveer 19.00 uur.

Wilt u meegaan, geef dit dan uiterlijk 3 augustus door aan sophiadijkstra@kpnmail.nl, dan weten we hoe groot de groep wordt.

Met vriendelijke groet, Henk-Jan en Sophia Rebel-Dijkstra