Het Bijbelcafé van 24 november gaat niet door.
De bibliotheek Hilversum is de vaste plek van het Bijbelcafé, maar deze mag vanwege de huidige coronamaatregelen geen evenementen en verhuur doen na 18.00 uur.

Er is besloten om het te verplaatsen naar woensdag 30 maart 2022. Dat is de laatste lezing in de boeiende serie over ‘Deugden, miskleunen en goede daden’. Predikant Erik van Halsema geeft dan een lezing over de deugd van de gematigdheid.

Daarvoor zijn er ook nog vier avonden met boeiende sprekers: Ontwikkelingspsycholoog en mediator Steven Pont over de deugd van de moed (2 februari 2022); Theoloog en musicus Hanna Rijken over de deugd van de hoop m.n. in de muziek (16 februari 2022); Bijzonder hoogleraar kerkgeschiedenis en predikant Wim Moehn over de deugd van het geloof (2 maart 2022); Denker des Vaderlands prof.dr. Paul van Tongeren over de deugd van de verstandigheid (16 maart 2022).

De bijeenkomsten vinden plaats van 20.00 tot 22.00 uur in de Centrale Bibliotheek aan de ’s Gravelandseweg 55. Na een lezing van een uur praten we met elkaar verder in de caféhoek van de bibliotheek. De bar is open.

Meedoen kan met de hele serie, maar ook per avond. De toegang is € 3,- per avond.
Zie ook https://www.bijbelcafe.nl/