Eerder dit jaar introduceerden wij bij u de app ‘Chrch’ en inmiddels is er een werkgroep geformeerd om het gebruik ervan in onze wijkgemeente te realiseren.

De app
De app in het kort: het betreft een veilig en besloten sociaal platform, speciaal gemaakt voor lokale christelijke gemeenschappen. De app heeft tal van mogelijkheden die er toe bijdragen elkaar beter te leren kennen, zoals een ‘smoelenboek’ en diverse kanalen om met elkaar te communiceren. Ook geeft de app actuele informatie over activiteiten en diverse roosters en kunnen de deelnemers van een bepaalde activiteit snel met elkaar in contact komen.

Redactielid gezocht
De app moet echter wel gevuld worden met alle nodige informatie. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die hieraan wil meewerken. Er worden geen bijzondere vaardigheden van u verwacht, behalve dat u enigszins vertrouwd bent met het werken met een computer. De werkgroep bestaat inmiddels uit vijf enthousiaste gemeenteleden.

Lijkt deze belangrijke, maar ook leuke en afwisselende tijdsbesteding iets voor u? Stuur dan een bericht naar gearozenberg@gmail.com of azc@xs4all.nl en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Meer informatie over de app vindt u hier.