Voor het inrichten van de app ‘Chrch’ zijn wij (nog steeds!) op zoek naar een redactielid. Bij wijkgemeenten die al gebruik maken van de app, blijkt het een krachtig communicatiemiddel te zijn, juist in deze tijd waarin de waarde van ‘de verbinding met elkaar’ tot uitdrukking komt.

De app
Nog even de app in het kort: de app geeft verschillende mogelijkheden aan gemeenteleden om elkaar beter te leren kennen en te communiceren. Denk aan familieberichten, een smoelenboek, reacties op een preek, geloofsvragen of inspirerende YouTube filmpjes. Daarnaast geeft de app actuele informatie over de eigen en bovenwijkse activiteiten en kunnen deelnemers van een bepaalde activiteit snel met elkaar in contact komen. Ook kan in de app snel de verschillende roosters worden gevonden.

Redactielid gezocht
De app moet echter wel gevuld worden met alle nodige informatie hiervoor. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die hieraan in ieder geval voor de periode van één jaar wil meewerken. Er worden geen bijzondere vaardigheden van u verwacht, behalve dat u enigszins vertrouwd bent met het werken met een computer. De werkgroep bestaat uit vijf enthousiaste(!) gemeenteleden.

Zin om u hierbij aan te sluiten? Stuur dan een bericht naar gearozenberg@gmail.com of azc@xs4all.nl en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Het zou ontzettend jammer zijn als door het uitblijven van uw reactie, besloten wordt om van het gebruik van de app af te zien. U kunt helpen om dat te voorkomen!

Meer informatie over de app vindt u hier.