Wie is God? Hoe heet God eigenlijk? Waar kunnen we Hem vinden? En hoe kunnen we met Hem praten? ‘Met deze vragen gingen we aan de slag en wat hebben we veel geleerd van elkaar’. Dit zeggen Aster Abrahamsen, Peter van Wesel en Anne-Mareike Schol-Wetter, organisatoren van ‘Geloofslessen voor kinderen’.

Geslaagd experiment
Dit nieuwe initiatief binnen de Protestantse gemeente Hilversum was een experiment. Kinderen vanaf groep 4 kwamen op vier zondagmiddagen bijeen om met elkaar te leren over geloven in God. Het experiment is geslaagd en de organisatoren hopen de geloofslessen een vervolg te kunnen geven.

Bij de laatste les vertelden de kinderen dat ze veel plezier hadden gehad, veel hadden geleerd en bovendien nu vriendjes hadden gemaakt in de kerk. We zijn enorm dankbaar hiervoor en hopen de geloofslessen een vervolg te kunnen geven.’ Lees hier meer.

Heb jij ook interesse in geloofslessen? Neem dan contact op met dominee Aster Abrahamsen, jeugdwerker Peter van Wesel of jeugdouderling Anne-Mareike Schol-Wetter.  Klik hier voor het mailadres.