De expositiecommissie zoekt iemand die de commissie wil komen versterken.
De commissie is een actieve groep die contact zoekt met regionale kunstenaars van wie het werk goed zou passen in de Regenboogkerk. Bij de selectie wordt zo veel mogelijk geprobeerd om aan te sluiten bij de thema’s van de diensten.

Het werk van de commissieleden is erg interessant en divers. Zij bezoeken kunstenaars in hun atelier en bespreken welke kunstwerken geschikt zijn. Samen met de kunstenaars worden de exposities ingericht en weer opgeruimd. Voor elke nieuwe expositie wordt een affiche gemaakt en de persberichten voor onder andere de regionale kranten verzorgd. Bij de opening van een expositie wordt deze altijd door één van de  commissieleden toegelicht. Naast de zondagmorgen na de kerkdienst kan de expositie ook op dinsdagmorgen worden bezocht en is er die morgen één commissielid aanwezig. Genoeg uiteenlopende taken dus!

Heeft u belangstelling, stuur dan een mail naar Marja van Tol, secretaris expositiecommissie, via marjavantol@xs4all.nl.

Momenteel is op de sokkels en in de vitrine werk geplaatst van Frederieke van de Linde. Het is glaswerk uit de glasoven, waarbij ze inzet op recycled glas, zoals oude glasplaten uit de
koelkast. Haar werk overtuigt door inzet en nauwkeurigheid. Naast de schilderijen van wijlen Bob Pestman met als thema ‘de schepping’ blijft ook het glaswerk van Frederieke tot de volgende expositie in de kerkzaal.