Nieuw jaar, nieuwe kansen. Kerk zijn we met elkaar. Ook het financiƫle plaatje is onze gezamenlijke zaak. Om de kerk draaiende te houden moeten we ervoor zorgen dat de inkomsten en de uitgaven in balans zijn. Het college van kerkmeesters is verantwoordelijk voor het correct laten verlopen van de uitgaven. Voor de inkomsten zijn zij aangewezen op de inkomsten van alle kerkleden. Daarom is er ook dit jaar weer de actie Kerkbalans gestart. We vragen alle leden van de kerk naar persoonlijk kunnen bij te dragen voor de kerk. Geef vandaag voor de kerk van morgen. In het bijzonder voor de kerk van 2023.

Allen waarvan de kerk het emailadres heeft hebben een bericht ontvangen met het verzoek aan te geven hoeveel u dit jaar voor de kerk wilt betalen. Heeft u geen emailadres dan hebt u een brief in de brievenbus gevonden met dezelfde vraag. Hebben we u op een of andere wijze gemist, geef dan graag een seintje naar onderstaande.

We hopen dat ook dit jaar heel veel mensen ervoor zorgen dat de kerk morgen draaiende blijft. In de toekomst en ook in 2023. Geef vandaag. Een financieel gezond jaar voor de Protestantse Gemeente te Hilversum gewenst. Dan hebben we daarna ook een kerk van morgen.

Jaap Kerkhof, kerkrentmeester voor Actie Kerkbalans van de wijkgemeente Regenboogkerk, jaapkerkhof1@gmail.com.