Op zaterdag 11 en 18 december stond de deur van de Regenboogkerk niet alleen open voor de ‘Open kerk’, maar ook voor de Levende Adventskalender.

Op 11 december zijn er veertien mensen op bezoek geweest waaronder een moeder met twee kinderen. Marianne van Gilst las een luchtig kerstverhaal voor en daarna een mooi gebed over hoe wij hunkeren naar vrede. Naar aanleiding daarvan ontstond een mooi gesprek over de persoonlijke herinneringen in onze kindertijd. Het was een heel gezellige ochtend.

Op 18 december bezochten tien mensen de kerk, waaronder de jongste bezoeker van de Adventskalender. Evelien Bouwmeester heeft een kerstverhaal en een mooi gebed van Huub Oosterhuis voorgelezen en er werden goede gesprekken gevoerd. Genoten werd van de gastvrijheid van Jaap en Gerda Kerkhof.
De banner van de Levende Adventskalender stond mooi naast de uitnodigende banners van de Regenboogkerk.

 

 

 

 

 

 

 

We kijken terug op een goede tijd en wensen een ieder Gezegende Kerstdagen toe.

Helaas is tijdens de laatste persconferentie duidelijk geworden dat het noodzakelijk is om na 21 dagen het open huis van de Levende Adventskalender op alle locaties per direct stop te zetten. Wel delen we met liefde nog de verhalen van de afgelopen dagen.
Kijk hiervoor op de website van de Levende Adventskalender.
We wensen iedereen ondanks alle beperkingen heel veel Zegen toe voor de Kerstdagen en het nieuwe jaar!

Met een lieve groet,
Annette van Vliet, Piet Meindertsma, Hanneke Bekker