Wegens succes geprolongeerd. Dat geldt voor ‘De Derde Helft’, een initiatief van Sportvereniging Olympia ’25 en Stichting Present Hilversum, mede mogelijk gemaakt door de Protestantse gemeente Hilversum. Het is een nieuwe activiteit voor ouderen in Hilversum. Op 12 en 26 oktober waren de try-outs. Deze zijn zo goed bezocht dat De Derde Helft nu wekelijks wordt aangeboden. Met ingang van november zijn alle Hilversumse ouderen iedere woensdag welkom in het clubhuis van SV Olympia ’25, Kininelaantje 11.

Van 14.00 tot 16.00 uur zijn er sportieve en gezellige activiteiten zoals sjoelen, samen wandelen, tafeltennissen, jeu de boules of keezen. Ook is er walking football op het kleine veld. Dat zijn voetbalpartijtjes in kleine groepjes op kunstgras. Eerst een gedegen warming up, daarna lekker voetballen! En veilig, want hardlopen en fysiek contact is uit den boze.

De middag start met koffie en na afloop is er gelegenheid om samen nog een drankje te nemen. Deelname is gratis voor alle ouderen en dat blijft het voorlopig ook.

Meer informatie leest u hier.