Vanaf 29 november is er weer een tentoonstelling in de Regenboogkerk, met in acht neming van de coronamaatregelen.
Belangstellenden die de expositie op doordeweekse dagen willen bezoeken, kunnen zich melden via marjavantol@xs4all.nl. Bij bezichtiging is het dragen van een mondkapje verplicht.

Mannes heeft alle kunstwerken mooi in beeld gebracht in de onderstaande video. U kunt de expositie op deze manier virtueel bekijken:
Kies na het openen van de video rechtsonder voor vol beeld.

Aan de wand
Aan de wand is het werk te zien van Irene Verdoorn uit Hilversum, die in haar werk zich geïnspireerd weet door engelen. Zij werkt engelenfiguren uit en geeft aan iedere werkstuk van een engel een diepere lading mee, die de toeschouwer vraagt na te denken over de boodschap, die de betreffende engel voor hem of haar heeft. De titels van haar werken geven aan, welke associatie gezocht wordt tussen de geportretteerde engel in haar werk en de toeschouwer.

In de vitrine
In de vitrine is het werk te zien van cliënten van Philadelphia die graag hun artistieke talenten gebruiken om ons te laten zien dat outsider art een interessante kunstvorm is met verrassende resultaten. Voor de tweede keer exposeren zij in de Regenboogkerk. In hun atelier aan de Naarderstraat 15-17 zijn nog veel meer leuke werken te zien en u wordt uitgenodigd om bij gelegenheid daar eens naar binnen te stappen.