Natuurlijk worden de oliebollen, appelflappen en appelbeignets weer gebakken door warme bakker Cor Muhl uit Weesp.

Stichting Laleaua
Voor de mensen die dit nog niet weten: Laleaua – www.laleaua.nl – is een Christelijke organisatie die werkt onder Romakinderen in Roemenië. In Tarnaveni werkt Henk Zijl met zijn team om de Romakinderen daar via een onderwijsprogramma te ondersteunen in hun ontwikkeling, zowel op sociaal als educatief gebied. En wat misschien nog wel het belangrijkste is: bij Laleaua krijgen deze kinderen liefdevolle aandacht en wordt hen verteld dat óók zíj waardevol zijn!

Daarom: steun deze actie, steun de Romakinderen in Roemenië en koop uw oliebollen en/of appelflappen en/of appelbeignets dit jaar (opnieuw) bij Hilversummers Ans en Evert Borgers. De opbrengst (na onkosten bakker) gaat geheel naar Stichting Laleaua in Roemenië.

Bestellen
U kunt uw bestelling plaatsen tot en met 18 december via 035 – 621 86 08 of 06 – 400 476 17, ansborgers@hotmail.com.
Geef uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal oliebollen/flappen/beignets door. Geef ook aan of u de bestelling komt ophalen of thuisbezorgd wilt krijgen.
Oliebollen (met of zonder krenten en rozijnen) € 1,40 per stuk; appelflappen en appelbeignets € 2,30 per stuk.

Ophalen
De oliebollen kunnen vrijdag 30 december van 11.30 tot 15.00 uur worden afgehaald bij Evert en Ans, J.P. Coenstraat 28, Hilversum. Voor € 2,50 extra worden ze in Hilversum thuisbezorgd.
Helaas moesten we de prijs dit jaar verhogen vanwege de flink hogere kosten van grondstoffen en energie waar de bakker mee te kampen heeft. Maar u krijgt er wel een super lekkere bol/flap/beignet voor terug én u steunt het goede werk van Laleaua in Roemenië.