In de periode naar Pinksteren organiseert de Protestantse kerk Nederland elke week een online kinderconcert. Hiervoor zijn gratis tickets te bestellen via de website van de PKN.

Marcel & Lydia Zimmer – Feest van Hoop – Online Pinksterconcert
Vanaf 5 mei is het online pinksterconcert met Marcel en Lydia Zimmer op elk gewenst moment te bekijken. Dit interactieve concert zal een feestelijk karakter hebben met bekende en nieuwe liedjes over hoop, troost en blijdschap die God ons geeft door de Heilige Geest. Ook zal Rainbow de duif erbij zijn. Vier dit feest mee in dit familieconcert voor jong en oud. Via deze link kan je online ticket(s) voor dit gratis concert bestellen.

Simara met Kids Crew en Elly Zuiderveld
Deze enthousiaste zangcombinatie houdt van dansen en zingen. Ze willen graag andere kinderen door hun toffe nummers laten horen dat God groot is en dat het gaaf is om voor Hem te zingen! Luister naar mooie luisterliedjes, maar ook nummers waar je lekker op kunt mee dansen! Doen jullie mee?
Het concert is vanaf 19 mei op elk gewenst tijdstip te bekijken. Via deze link kan je online ticket(s) voor dit gratis concert bestellen.