Onze predikanten

Heleen Weimar is predikant van de Regenboogkerk. Daarnaast is Christiaan Boers als kerkelijk werker met bijzondere opdracht verbonden met de wijk. Hij zal in de komende periode de werkzaamheden van Jurjen Zeilstra, die vertrokken is naar Blaricum, samen met Heleen vervullen.
Wij stellen hen aan u voor.

Heleen Weimar

Bijbellezen, het liefst samen met anderen, is de passie van Heleen Weimar (1959). Daarnaast is kerkmuziek voor haar een bron van inspiratie en probeert zij in haar werk op allerlei manieren een verbinding te leggen tussen geloof en muziek. Voordat ze in de Regenboogkerk kwam werken, was Heleen jarenlang geestelijk verzorger in psychogeriatrische verpleeghuizen. Werken met dementerenden heeft nog steeds haar hart. Momenteel geeft zij in Viore (inloophuis voor mensen met kanker) en daarnaast ook in de Protestantse Gemeente Hilversum de training ‘Schrijven helpt’.

Heleen is getrouwd met Nico Opstelten. Ze hebben vijf dochters en twee kleinzoons.

Wilt u haar spreken, neem dan gerust contact op via het contactformulier op deze site.

Christiaan Boers

Christiaan Boers (1958) is sinds 2004 werkzaam als geestelijk verzorger voor Stichting HilverZorg. Vanuit de Regenboogkerk kreeg hij een zending als ‘kerkelijk werker met bijzondere opdracht’.

Na het vertrek van Jurjen ontstaat een situatie die enige overbrugging nodig heeft vooraleer er besluiten genomen worden over zijn opvolging. Tijdens deze interim-periode, in principe zes maanden, zal hij de werkzaamheden samen met Heleen vervullen.

Onmiskenbaar speelt muziek een grote rol in zijn leven. Als hoornist richt hij zich al jaren helemaal op de kamermuziek. De combinatie van de twee vakken zorgt voor een frisse kruisbestuiving ten behoeve van zijn creativiteit.

Christiaan is getrouwd met Reiny en woont in Terwolde. Zij hebben samen een dochter.