Stichting Present Hilversum en Vitamine G organiseren een Stand Up Diaconie op donderdagavond 31 maart . Een speciale avond voor iedereen die diaconaal actief is of wil zijn! Het belooft een mooie, enerverende avond te worden waarin we elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen en concrete activiteiten in de steigers zetten.

Stand Up Diaconie is bedoeld voor mensen – volwassenen, jongeren, tieners – uit álle kerken en parochies in Hilversum en wordt van harte aanbevolen door het College van Diakenen van de Protestantse gemeente Hilversum. Bovendien: de mooiste en beste plannen waarvoor de aanwezigen deze avond warmlopen, zullen geldelijk worden ondersteund door dit College, zodat er als vervolg op deze avond daadwerkelijk enkele diaconale projecten in Hilversum kunnen worden uitgevoerd.

In Hilversum is er sprake van mensen die in armoede en eenzaamheid leven. Gelukkig zijn er veel kerken, organisaties en mensen die graag diaconaal actief zijn. Lokaal diaconaal actief zijn is echter nog niet zo makkelijk. Want hoe bereik je de juiste mensen en hoe komen mooie ideeën ook echt van de grond. Op 31 maart maken we het concreet. Tijdens de Stand Up Diaconie laten we ons inspireren en werken we samen ideeën uit waarmee we in Hilversum actief aan de slag gaan. Wil je jouw diaconale inzet ook concreet vormgeven? Een keer meedoen aan een project? Kom dan naar de Stand Up Diaconie!

Locatie en tijd: Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263, 20.00 uur.
Aanmelden: diaconie@presenthilversum.nl.
Meer informatie: www.presenthilversum.nl/standupdiaconie, miranda.hoff@presenthilversum.nl.

Miranda Hoff en Sebastiaan Hexspoor (Stichting Present) en Rianne ten Voorde (Vitamine G)