Zoals u waarschijnlijk al weet zullen we in de maand september weer beginnen met kerkdiensten waarbij gemeenteleden aanwezig kunnen zijn. Om ons goed voor te bereiden op de nieuwe situatie met maatregelen zoals anderhalve meter afstand houden van elkaar, een veilige looproute in het gebouw en plaats toewijzing in de kerkzaal, zijn er twee vespers georganiseerd waarvan de eerste inmiddels is geweest. Deze werd voorgegaan door ds. Heleen Weimar en door ongeveer 25 gemeenteleden bezocht. Hoe fijn was het om de kerk weer meer gevuld te zien dan we gewend zijn van de onlinebeelden van de erediensten en om weer samen te bidden en te vieren!

Op zondagavond 16 augustus om 19.30 uur is de tweede vesper met als voorganger ds. Jurjen Zeilstra. Helaas mag er door de gemeente nog niet gezongen worden, vier voorzangers zullen de liederen ten gehore brengen. De vesper wordt niet online uitgezonden en er zal na afloop geen koffie worden gedronken.

U bent van harte uitgenodigd de vesper mee te vieren, vooraf aanmelden is noodzakelijk. We gaan uit van maximaal 50 bezoekers .Voorrang hebben gemeenteleden van wie wij weten dat ze de afgelopen maanden de onlinediensten niet hebben kunnen volgen. Zij hebben een aparte uitnodiging gehad. Daarnaast hanteren we het principe ‘wie het eerst komt…’, wees er daarom op tijd bij. Ook gemeenteleden die bij de vesper van 19 juli aanwezig waren zijn weer van harte welkom!
U kunt uw aanmelding mailen naar scriba@regenboogkerkhilversum.nl tot uiterlijk woensdag 12 augustus. Donderdag 13 augustus ontvangt u bericht of u de vesper kunt bijwonen en hoe laat u wordt verwacht.