In deze tijd gaat veel anders dan we gewend zijn. Maar de verhalen gaan door! Juist nu is het mooi om stil te staan bij de veertigdagentijd, zowel thuis als in de kerk.

In deze tijd leven we met elkaar toe naar Pasen. We zullen elke twee weken bij elkaar komen en met Palmpasen nog één keertje extra. Ook brengen we een gezinsboekje rond en daarmee kun je elke dag aandacht besteden aan de tijd voor Pasen. In het boekje staan verhalen, spelletjes en nog veel meer. Wil jij ook een boekje en sta je misschien nog niet in ons ledenbestand, stuur dan een mail naar we@sluis.cc en we komen er eentje langs brengen. Met dit boekje hoef je niet naar de kinderviering, maar het kan wel.

Data
Zet alvast de data in je agenda voor als je ook fijn met andere kinderen in de Rode kamer wilt zitten: 21 februari, 7, 21 en 28 maart (Palmpasen) en 4 april (Pasen).

Let op!
We verzamelen niet meer in de kerkzaal, maar gaan gelijk door naar boven. We hopen jullie weer snel te zien en als je toch thuis blijft, wil je ons dan een fotootje sturen van wat je gemaakt of gedaan hebt uit het boekje? Dan kunnen we toch samen naar Pasen toe leven. Heb je nog andere ideeën om vanuit huis samen naar Pasen toe te leven, deel het met we@sluis.cc en je krijgt zeker een reactie.

Groetjes van de kinderdienstleiding.