Het hoogfeest van Pasen vieren we samen met de gemeente van de Morgenster. Zowel in de Morgenster als in de Regenboogkerk waren de werken van barmhartigheid een rode draad in de Stille Week.

Op deze Paasmorgen mogen we tot onze vreugde ontdekken dat deze rode draad het spoor is waarop we Jezus als de Levende kunnen vinden.

Thema: "Waarom zoek je de levende onder de doden?"
Voorganger: ds. Erik van Halsema en ds. Heleen Weimar
Ambtsdragers: Maarten Hogendoorn
Lector: Hannie Verkerk
Muziek: Ies Nijman, orgel; Hans van Eijk, trompet; Arno Rog, Marlies Pestman, Deodaat Visser en Jan Herman Baas, zang
Collecten: Diaconie: NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum t.n.v. RBK/MS
Kinderdienst: Bart-Jaap Dilg, Oscar Westra-van Holthe, Jessica Rebel en Esther Sluis-Thiescheffer
Bijzonderheden: Na afloop van de kerkdienst worden er van gemeenteleden van de Morgenster en Regenboog filmpjes met Paasgroeten uitgezonden. Afbeelding: Auferstehung Christi, N. Saric
Klik hier om de liturgie te downloaden

Vier mee met beeld via internet
Nu we als gemeente niet in ons gebouw bij elkaar kunnen komen bent u van harte welkom om met ons allen deze dienst met beeld live mee te vieren via deze link.

Instructie: Door op bovenstaande link te klikken, komt u op onze pagina bij Kerkdienstgemist en ziet u (vanaf een half uur voor aanvang van de dienst) een grote afbeelding met ‘Nu live’. Als u op het driehoekje klikt wordt de verbinding gemaakt. Als u rechts onderin dat beeld op het vierkantje klikt krijgt u vol beeld.

De diensten die via het internet voorlopig voor alle gemeenteleden toegankelijk zijn, zullen steeds na een week verwijderd worden.

Graag uw reactie
We zijn heel benieuwd hoe u deze manier van vieren ervaart. Laat uw reactie achter via het contactformulier op onze site. Ook als uw vragen heeft of als er technische problemen zijn!