Het waren sombere weersvoorspellingen in de week voor het zomerfestival, maar de zon brak zaterdag door op het kerkplein rond 13 uur. Het werd een mooie, zonnige en drukke middag. De kraampjes met boeken en speelgoed werden goed bezocht, er werd gesmuld van de taarten en cakes en er was een ijskar met heerlijk ijs. Veel kinderen vermaakten zich met de spelletjes en het springkussen. Er werd in de kerkzaal een mooi concert gegeven door jonge leerlingen van Jia Suu met piano en begeleidende instrumenten, afgewisseld met orgelmuziek van Ies. Buiten speelden Maarten en Rita een swingend saxofoonduet. Er kwamen veel mensen op de open monumentendag af, en na de rondleiding verbaasden zij zich over het mooie interieur van onze kerk. De winnaars van de bakwedstrijd waren Mimi en Marycke met een gedeelde eerste plaats voor hun prachtige taarten en cupcakes.

De totale opbrengst voor natuurmonumenten was 966,65 euro.

Hulde en dank aan alle vrijwilligers die met veel enthousiasme hebben geholpen bij de verschillende kramen en de spelletjes!
En heel veel dank aan Wilma, die het hele weekend erg druk was met dit startweekend. Met elkaar hebben we er een zeer geslaagde middag van gemaakt!

De foto’s kunt u vinden op https://myalbum.com/album/rmwqCGdSuWyD.

Namens de voorbereidingscommissie, Hilco, Marlies, Marianne, Evelien, Renze, Hans, Liesbeth, Michael en Marja.