Op 2 februari 2021 bestond de Regenboogkerk 20 jaar. Helaas kon dit toen vanwege corona niet gevierd worden. Nu de maatregelen voor een groot deel zijn opgeheven, willen we in het weekend van 23 en 24 oktober het jubileum alsnog op feestelijke wijze aandacht geven. 

Zaterdagmiddag 23 oktober
Helaas gaat het maskers maken voor de kinderen niet door vanwege persoonlijke omstandigheden.

Om 15.30 uur start het kinderconcert ‘De gelaarsde kat’ uitgevoerd door Toonkunst Bussum. Dit kinderconcert is ook voor ouders en grootouders, want wat is er nu gezelliger dan samen een concert beluisteren? Allereerst worden alle instrumenten uit het orkest voorgesteld. Het concert wordt geïllustreerd met mooie plaatjes uit het verhaal dat tijdens de muziek door Louise Römer wordt verteld. Na afloop mogen de kinderen de instrumenten zelf uitproberen.
Kinderen uit de PgH-wijkgemeenten en uit de buurt van de Regenboogkerk zijn met hun vriendjes, vriendinnetjes, ouders en grootouders welkom. De toegang is gratis!
Aanmelden zie het reserveringsformulier onderaan dit bericht..

Zaterdagavond 23 oktober
Om 18.30 uur staat er een heerlijk buffet klaar.
Voor de voorbereiding van het buffet wil de organisatie graag weten op hoeveel mensen er gerekend kan worden en daarom vragen we uw komst vooraf te melden. Onderaan dit bericht vindt u het reserveringsformulier.

Zaterdagavondprogramma
Na het buffet is er een avondvullend programma met onder andere een quiz, muziek en zang. Inloop vanaf 20.00 uur, start: 20.30 uur. De avond is gratis, maar wie wil kan op de avond zelf via een QR-code een vrijwillig bijdrage in de kosten overmaken. Voor deze avond hoeft u zich niet aan te melden.

Zondag 24 oktober
Op zondag 24 oktober is er na de eredienst gebak bij de koffie waarmee we het jubileum-weekend afsluiten.

Toegangscontrole
Vanwege het karakter van de avonden van 22 en 23 oktober zijn we verplicht een toegangscontrole te doen. Dit kan de digitale dan wel papieren QR-code zijn of het vaccinatiekaartje zelf. Heeft u geen vaccinatiebewijs, dan wordt er een sneltest aangeboden.

Reservering
Hier kunt u tot vrijdag 21 oktober de toegang reserveren:
(heeft u hier moeite mee, stuur dan een bericht via het contactformulier van de website)