Zoals u inmiddels via diverse kanalen heeft kunnen lezen, bestond onze kerk op 25 februari 20 jaar. In de kerkdiensten van 14 en 21 februari werd door Jurjen en Heleen hier al op een mooie manier aandacht aan besteed.

Feestcommissie vraagt ideeën en materiaal
Helaas, vanwege alle coronamaatregelen moeten we het samen vieren van dit jubileum voorlopig nog even uitstellen. Maar inmiddels is er wel een feestcommissie samen gesteld om plannen te maken voor een mooi feest. We hopen die zodra dit mogelijk is ten uitvoer te kunnen brengen.
In de feestcommissie zitten Marco van der Lee, Evelien Bouwmeester, Renze Sleeking, Hans Zwagemaker, Lia van der Geest, Janny van Heusden en Lida de Haan. Zij laten zich graag door u inspireren, dus heeft u ideeën voor een feest, meld het! Misschien heeft u nog foto’s of andere materialen die herinneren aan de begintijd van onze kerk of aan de bouw. Ook deze zijn welkom! Uw ideeën, foto’s en andere materialen kunt u sturen naar Marco van der Lee via marco@vanderleeadvies.nl. De commissie wil over niet al te lange tijd bij elkaar komen en hoopt op veel enthousiaste reacties!