Hier kunt u toegang tot een kerkdienst reserveren

Van harte welkom
Graag heten we u van harte welkom in de kerkdienst. Vanwege de coronapreventie is er wel een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar in de kerkzaal. Daarom gebruiken we voorlopig een reserveringssysteem. Hoe wij zorgen voor een veilig kerkbezoek leest u hier.

Ouders met kinderen
Voor ouders die met kinderen tot 12 jaar naar de kerk willen komen verijzen we naar twee aparte protocollen: ‘Protocol kinderen van 0-4 jaar’ die naar de oppasdienst gaan en ‘Protocol kinderen van 4-12 jaar die naar de kinderdienst gaan.

Reservering
Reserveren gaat via het systeem van Eventix, helemaal onderaan op deze pagina. Doe dit in de week voor de kerkdienst uiterlijk tot zaterdag 15.00 uur. Klik bij de gewenste kerkdienst op de rode plus voor het aantal personen waarvoor u wilt reserveren. Daarna kiest u ‘volgende’ en vult u voor u als besteller èn voor elke bezoeker de gewenste gegevens in. Als u uiteindelijk de order plaatst zult u een mail ontvangen.

Wij hebben twee instructievideo’s gemaakt om u uit te leggen hoe het reserveren van een plaats in de kerkdienst werkt:

-Instructievideo voor computer of tablet

Instructievideo voor smartphone

Let op: u hoeft geen afdruk of download te hebben voor uw ticket. Wij hebben bij de ingang ter controle een lijst met de namen liggen. Wij zullen twee weken na de kerkdienst alle gegevens verwijderen/vernietigen.

Afzeggen
Als u toch niet kunt komen en uw reservering af wilt zeggen kunt u een bericht via het contactformulier sturen met uw naam en de datum waarvoor u af wilt zeggen.

Kerkdienst met beeld
Wij zullen de kerkdiensten via internet met beeld blijven uitzenden voor iedereen. Als bezoeker van de dienst kan het zijn dat u herkenbaar in beeld komt.

Coronapreventie
Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich veilig kan voelen om de kerkdienst te bezoeken. In het kerkgebouw gelden daarom een aantal afspraken. Het is belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent.

Heeft u vragen? Stel ze via het contactformulier.

Engels? Klik op de vlag in de donkerblauwe balk voor de gewenste taal.
Lukt het u niet? Gebruik het het contactformulier of neem contact op met uw ouderling.